Laddar Event

Rotary har glädjen att bjuda in till ett frukostseminarium med Viktor Garmen, Carbon Removal Advisory Director på Biorecro, ett företag som arbetar för att minska klimatförändringarna genom carbon capture.

Carbon capture är en teknik som innebär att man fångar in och lagrar koldioxid från atmosfären eller från industriella processer. På så sätt kan man minska utsläppen av växthusgaser och bidra till att stabilisera klimatet. Carbon capture är en av de lösningar som FN:s klimatpanel IPCC rekommenderar för att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 grader.

Viktor Garmen har lång erfarenhet av carbon capture och kommer att berätta om vad det är, hur det fungerar, vilka utmaningar och möjligheter det finns, och hur Biorecro arbetar med att utveckla och implementera denna teknik i Sverige och internationellt.

Varmt välkomna till ett intressant och aktuellt frukostseminarium om carbon capture! Som vanligt träffas vi strax före 08:00 vid Fryshusets reception.

För dig som inte kan närvara fysiskt finns möteslänk med Google Meet.

Klicka på länken nedan för att anmäla dig

Anmäl dig

Tema: Carbon capture Vad är det och varför är det viktig
Datum: 01 dec 2023 08:00 – 09:15
Kostnad: Mötesavgift på 60 kronor – det är så vi klarar av vår verksamhet. Frukost ingår. Kan betalas med Swish på plats.
Plats: Fryshuset, Mårtensdalsgatan 6, Hammarby Sjöstad
Till toppen