Laddar Event
Lev mer klimatsmart genom att ändra en vana och nå ett eget bestämt mål är namnet på en ny studiecirkel som startar torsdag 5 oktober, kl 19.15 i GlashusEtt, Lugnets Allé 39
Vi är många som vill leva mer klimatsmart. Men hur gör man? Vad ta tag i först? Och hur göra så att det blir hållbart över tid?

Ett sätt är att ta det stegvis. Ändra på en vana i taget. I denna studiecirkel får du utmaningen att se över ditt sätt att leva. Hitta och koncentrerar dig på ett område du vill förändra för att leva mer miljömedvetet.

Vi ses tre gånger, första torsdagen i månaden från oktober till december. Tid: 19.15–21.30

Torsdag 5 oktober: Vi går igenom var vi befinner oss i dag och vilka tankar som finns i vad just du vill förändra i ditt liv för att leva mer klimatsmart. Vi tittar på vägar att nå våra mål och skapar förutsättningar för att lyckas.

Torsdag 2 november: Vi kollar av hur arbetet med vår nya vana går, stämmer av vilka svårigheter som dykt upp och tittar på lösningar hur vi ska kunna fortsätta med att nå målet.

Torsdag 7 december: Vi utvärderar den nya vanan. Vad gick bra? Vad gick dåligt? Och vi tittar framåt för att se om vi ska lägga till ytterligare med en förändring i vårt liv för att närma oss det miljömedvetna vardagsliv som är i samklang med vår målbild.

Kursledare: Louise Lööf, coachar i beetendeförändring.

Till toppen